"Згоріти на роботі": ​Барабанщик пережив інсульт на сцені, дограв композицію однією рукою і впав на підлогу

Музикант дуже не хотів підвести групу і аудиторію, тому тримався до кінця

Барабанщик триб'ют-групи Korn Again Алекс Хиден пережив інсульт прямо під час концерту. Музикант відчув нездужання, але дограв композицію, поки не впав на підлогу. Про це повідомило видання Manchester Evening News, зазначають Патріоти України.

У травні група Korn Again виступала на фестивалі Rockstock в британському місті Стокпорт. На концерті у 28-річного барабанщика з'явився різкий біль в плечі, потім ліва половина тіла оніміла, Хиден перестав бачити лівим оком.
Музикант не зрозумів, що з ним відбувається, і дограв композицію до кінця однією рукою. Після цього Хиден звалився на сцену. Музиканта госпіталізували.
Барабанщик зізнався, що і подумати не міг, що у нього може бути інсульт. Хиден припустив, що відчув себе погано через низький рівень цукру в крові або зневоднення. Сподівався, що стан покращиться після перекусу і солодкої газованої води.
«Я не хотів зупинятися, тому що це пісня була однією з перших. Я не хотів підвести групу і аудиторію», - розповів Хиден.
Зараз музикант знову добре бачить, тільки рука Хидена все ще насилу рухається. Група підшукує барабанщика, який міг би замінити Хидена на найближчих концертах.
Korn Again - триб'ют-група американського ню-метал-колективу Korn. На своїх концертах виконавці грають кавер-версії пісень улюбленої групи.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...