"Згорів сарай - гори і хата, коли достоїнство товар": У мережі саркатистичним віршем висміяли хор Верьовки

У мережі опублікували вірш, який придумали після скандального номера "95 кварталу" з Національним хором імені Григорія Верьовки про згорілий будинок екс-глави НБУ Валерії Гонтаревої. Про це повідомляє користувач мережі Олександр Дніпро в Facebook, передають Патріоти України.

"Краще й не опишеш", - написали в мережі про вірші.

Нагадаємо, в анонсі номера ведучий Степан Казанін назвав пожежу в будинку Гонтаревої "яскравою подією", а пісню, присвячену цьому - "запальним фолком". У пародійної композиції можна почути такі слова: "Хата горить в Гореничах, а в Лондоні Валерія думає на Валерича".

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...