Згоримо чи потонемо? Названо найпопулярніші сценарії кінця світу

Найпопулярнішими варіантами кінця світу є епідемії, ядерна війна, природні катаклізми і падіння астероїда. Про це йдеться у доповіді, опублікованій на порталі How Will The World End. Так, найнебезпечнішою для людства хворобою експерти визнали туберкульоз, повідомляють Патріоти України.

За даними ВООЗ, у 2017 році ним заразилися десять мільйонів осіб, із них два мільйони загинули. За таких темпів поширення хвороби вона винищила б населення Землі менш ніж за п'ять тисяч років. Серед інших смертельних захворювань названі малярія, вірус Ебола і менінгіт. Не менш небезпечна і ядерна загроза. У 2019 році стрілки символічного годинника "Судного дня" були переведені на дві хвилини до "опівночі", нагадують уфологи.

Кліматичний сценарій кінця світу не менш похмурий: за збереження нинішніх темпів потепління — 0,2 градуса за десять років — глобальна температура підніметься на 44 градуси через 2136 років, після чого Світовий океан підніметься настільки, що вода затопить сушу. Зіткнення астероїда із Землею також не принесе нічого приємного — можуть загинути 1,2 мільярда жителів планети.

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...