Зграя гієн ледь не загризла левицю, але на допомогу прийшли її подруги: У мережі показали драматичне відео

У національному заповіднику Масаї-Мара в Кенії туристи записали драматичне відео. Зграя гієн напала на левицю і ледь не загризла її, повідомляють Патріоти України.

Потужний звір захищався, але супротивників було більше. Гієни практично повалили велику кішку на землю — так що вона на мить зникла з поля зору. Левиця явно була на волосок від загибелі. Але на допомогу їй прийшли її подруги. Прайд швидко розігнав гієн. Пізніше з'явилися кадри, де одна з левиць несе в зубах вбиту нею гієну.

Як розповів Newsflare Паріт Шах, який знімав ролик, атака гієн не була безпідставною. Все почалося з того, що три левиці вбили дитинча гієни. Тоді зграя оточила одну з левиць і атакувала її.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...