"Зграя гієн": Оксана Байрак заступилася за Сніжану Єгорову, яка підтримала Путіна

Відома українська режисерка, сценаристка і актриса Оксана Байрак виступила на захист телеведучої Сніжани Єгорової. Днями остання оскандалилася, висловивши свою підтримку президенту Росії Володимиру Путіну. Пост про Єгорову Байрак опублікувавши у своєму Instagram, передають Патріоти України.

На думку сценаристки, всі, хто критикував Єгорову, "загрузли в хворобливих упередженнях" і "культивують одіозне божевілля". Байрак назвала телеведучу "розсудливою людиною" і зазначила, що її просто бояться. "Снєжа, люблю тебе! Ти - найкраща мама на світі! Космічна! Безмірно любляча! Розсудлива!", - написала Байрак.

"Так от, нехай вони гавкаюче хихикають, у своєму бажанні вхопити себе ж за облізлі хвости, все своє нікчемне життя. Вірніше існування. Заздрячи тобі - справжній зірці. Безмірно шкода, тільки, що своєю здобиччю вони вибрали Стаську... Всім - миру і добра", - додала актриса.

Пізніше Байрак вже додала, що виступила на підтримку Єгорової як матері п'ятьох дітей і зазначила, що в її словах не слід шукати політичний підтекст. Нагадаємо, днями телеведуча Сніжана Єгорова зробила скандальну заяву. Вона публічно зізналася у тому, що підтримує політику президента РФ Володимира Путіна.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...