"Зграя гієн": Оксана Байрак заступилася за Сніжану Єгорову, яка підтримала Путіна

Відома українська режисерка, сценаристка і актриса Оксана Байрак виступила на захист телеведучої Сніжани Єгорової. Днями остання оскандалилася, висловивши свою підтримку президенту Росії Володимиру Путіну. Пост про Єгорову Байрак опублікувавши у своєму Instagram, передають Патріоти України.

На думку сценаристки, всі, хто критикував Єгорову, "загрузли в хворобливих упередженнях" і "культивують одіозне божевілля". Байрак назвала телеведучу "розсудливою людиною" і зазначила, що її просто бояться. "Снєжа, люблю тебе! Ти - найкраща мама на світі! Космічна! Безмірно любляча! Розсудлива!", - написала Байрак.

"Так от, нехай вони гавкаюче хихикають, у своєму бажанні вхопити себе ж за облізлі хвости, все своє нікчемне життя. Вірніше існування. Заздрячи тобі - справжній зірці. Безмірно шкода, тільки, що своєю здобиччю вони вибрали Стаську... Всім - миру і добра", - додала актриса.

Пізніше Байрак вже додала, що виступила на підтримку Єгорової як матері п'ятьох дітей і зазначила, що в її словах не слід шукати політичний підтекст. Нагадаємо, днями телеведуча Сніжана Єгорова зробила скандальну заяву. Вона публічно зізналася у тому, що підтримує політику президента РФ Володимира Путіна.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...