Згвалтування 15-річної дівчини в Умані: Поліція склала фоторобот підозрюваного

Всіх, хто володіє будь-якою інформацією про чоловіка на зображенні, просять зателефонувати на спецлінію «102».

Поліція оприлюднила фоторобот чоловіка, який 24 червня в Умані напав на 15-річну дівчину і під загрозою вбивства згвалтував її, інформують Патріоти України.

Його особливі прикмети: вік близько 30-35 років, худорлявої статури, зріст приблизно 170 см, волосся і борода світле, очі зелені. Був одягнений в синю футболку і сині шорти нижче колін. Всіх, хто володіє будь-якою інформацією, просять зателефонувати на спецлінію «102».

Нагадаємо, 24 червня 15-річна дівчина в Умані перейшла пішохідний міст через Осташевський ставок, коли нападник схопив її за руки і потягнув під міст, де і скоїв насильство. Дівчина самостійно вийшла з-під мосту і попросила допомоги у жінки, яка мешкає неподалік.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...