Зґвалтування жінки в поліції Кагарлика: Суд виніс вирок експравоохоронцям

Обухівський районний суд визнав винними двох колишніх співробітників Кагарлицького відділення поліції, які протягом 2020 року систематично катували людей та зґвалтували жінку. Про це повідомляється на сайті Офісу генерального прокурора, передають Патріоти України.

"У травні 2020 року правоохоронці застосували тортури до жінки, яку викликали до відділення поліції як свідка. Вдягали на неї протигаз, кайданки та стріляли із табельної зброї над головою. Після цього кілька разів зґвалтували постраждалу", - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що слідство виявило ряд випадків катувань у цьому відділку. Зокрема, того ж місяця іншого потерпілого били та катували для отримання зізнання.

Крім того, у січні 2020 року обвинувачувані, з метою отримання визнавальних показів за ймовірне вчинення крадіжок, наносили двом потерпілим тілесні ушкодження, вивозили їх у багажнику за околиці міста та катували електричним струмом. Після цього їх прикували кайданками до батареї в коридорі, де потерпілі перебували до наступного дня.

"Керівник відділення знав про існування такої практики, проте не вживав заходів до припинення незаконних дій підлеглих та не повідомив до компетентних органів про ці злочини", - підкреслили у прокуратурі.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...