Згвалтував і зарізав: Поліція показала ймовірного вбивцю жінки у Херсоні (фото)

Тих, хто знає про місцеперебування Сергія Сушка, просять звернутися до правоохоронців.

Олена Кулапова. Фото: соцмережі.

Олену Кулапову, тіло якої знайшли 3 вересня на березі Дніпра у Гідропарку Херсона, імовірно, вбив і зґвалтував 21-річний Сергій Сушко. Про це повідомляє Корабельне відділення поліції, передають Патріоти України.

Правоохоронці оприлюднили фото вбивці і його прикмети. На вигляд 25-30 років, середньої статури, волосся темне коротке. Був вдягнений у темні джинси, чорну бейсболку з металевою застібкою, чорні кросівки з білими вставками, мав при собі барсетку через плече.

"Шановні громадяни, якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцеперебування розшукуваного прохання повідомити за телефонами: (0552) 22-35-67, 45-90-80, (066) 04-84-049 або "102", – йдеться у повідомленні поліції.


Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...

До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...