Жах на дорогах: У Запоріжжі хлопці з битами жорстоко побили пенсіонерів за те, що вони повільно їхали (фото, відео)

У Запоріжжі 27 липня компанія молодих хлопців побила на дорозі пенсіонерів. Про це повідомляє користувач мережі Сергій Барбашин на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

Інцидент стався приблизно о17:30 на дамбі проспекту Соборного. Там авто MG 5 з номерами АР 6341 СО обігнало авто Skoda Fabia і притиснуло до узбіччя. З машини вийшли хлопці і почали битами і ногами бити пенсіонерів за те, що вони повільно їхали.

"Спочатку вони били по кузову автомобіля Skoda Fabia, в якому знаходилися 3 пасажири-пенсіонера, чоловіки і одна жінка. Після цього одному з пасажирів Skoda Fabia водій автомобіля MG 5 завдав кілька ударів битою по грудній клітці (результат-забій грудної клітини), а його напарник ногами побив другого самого фізично слабкого 65-ти річного пасажира Skoda Fabia (результат - перелом ноги в трьох місцях)", - написав Барбашин.

Після цього зловмисники зникли з місця події, забувши третього друга.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...