Жах, що може спіткати будь-кого: Чоловіку видалили з носа гнійний наріст розміром з людську голову (фото 12+)

Операція була ризикованою через можливу летальну крововтрату

Техасець після операції

Медики реаліті-шоу Dr Pimple Popper видалили з носа жителя Техасу гнійну пухлину, яка виросла до розмірів його голови, пише Daily Mail.

60-річний колишній сталевар на ім’я Роджер 11 років тому виявив на носі невеликий прищ. Згодом він перетворився на велику шишку, і в підсумку на носі чоловіка виросли дві великі ринофіми. Через них американець не міг вільно дихати. Крім того, в новоутвореннях накопичувався гній, який залучав мух.

Чоловік був змушений звернутися до медиків ТВ-проекту Dr Pimple Popper, оскільки в лікарнях відмовилися йому допомогти через відсутність страховки, зазначають Патріоти України.

За словами лікарів, операція була ризикованою через можливу велику крововтрату. Але в результаті все пройшло успішно.

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...