Жах у Житомирі: У власній квартирі вбили жінку та її дитину, потім влаштували пожежу, щоб замести сліди

Правоохоронці встановлюють обставини подвійного вбивства в Житомирі. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції, зазначають Патріоти України.

Відзначено, що 4 вересня близько 14:00 надійшло повідомлення від рятувальників про виявлення після ліквідації пожежі у квартирі 5-поверхівки двох тіл з ознаками насильницької смерті - жінки і дитини.

На місце події виїхали слідчо-оперативні групи. Було встановлено, що загиблими є 36-річна мешканка Житомира і її 13-річна дочка, які проживали в цьому будинку. Під час огляду обох тіл фахівці зафіксували поранення. Причини смерті жінки і дитини встановлять судово-медичні експерти.

Відкрито кримінальну справу за стаття про умисне вбивство двох або більше осіб; вбивство малолітньої дитини (пп.1, 2 ч.2 ст.115 КК України). Зараз тривають слідчо-розшукові заходи для встановлення причетних до тяжкого злочину.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...