Жах жінок та дітей від крові та смертельних криків ігнорували: У Дніпрі "гості з Африки" привселюдно різали нещасних кіз на міському пляжі

Можливо тепер деяким громадянам України стане зрозуміліше, чому в якісь Швеції обмежують право на приготування шашлику, чи деінде в Європі на вилов і приготування на березі риби

У Дніпрі поліція затримала 11 громадян Нігерії, які влаштували на міському пляжі фуршет з козами на рожні. Перелякані відпочивальники почули дикі крики та викликали поліцію, повідомляють Патріоти України з посиланням на сюжет ТСН.

На міському пляжі Дніпра компанія з 11 нігерійців різала живих кіз, а потім смажила їх на рожні. Гучне гуляння супроводжувалося криками тварин, на які відреагували відпочивальники. Вони викликали поліцію і на момент приїзду правоохоронців, три кози вже смажилися на вогні.

Іноземці не розуміли, чим викликали гнів людей і чому їх затримала поліція. Пояснили, що влаштували свято для своєї матері, у якої день народження.

"На місці знаходиться 11 громадян Нігерії. Вони пояснили, що в одного з них сьогодні у матері день народження, тому вирішили зазначених кіз приготувати на честь свята. Вони студенти вищих навчальних закладів Дніпра: медична академія, Альфреда Нобеля, металургійної академії", - повідомили в поліції.

Варто відзначити, що мама у святковій трапезі не брала участь. А всіх учасників забрали у відділення і зараз їх допитують поліцейські. Всім затриманим від 18 до 24 років.

Живих кіз вони не крали, а купили в сусідньому селі. Міський пляж для проведення свята різунам сподобався, оскільки там мальовнича місцевість. Врятувати від показової смерті поліція встигла тільки одну тварину.

Іноземців після бесіди відпустили. На цей момент вирішується питання про покарання. Згідно із законом, готувати на багатті тварин не заборонено. Однак спосіб і місце можуть потягнути на статтю про жорстоке поводження з тваринами або про хуліганство.

У соціальних мережах припустили, що жителі Нігерії виконували якийсь древній ритуал.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...