Жахлива ДТП під Хмельницьким - троє загиблих (фото, відео)

ДТП під Хмельницьким

У четвер, 11 червня, під Хмельницьким трапилася трагедія за участю двох вантажних мікроавтобусів Mercedes Sprinter. У результаті загинуло три особи, повідомляють Патріоти України з посиланням на ДСНС,.

Звістка про ДТП надійшла рятувальникам о 09:50. Аварійне зіткнення відбулося на автодорозі Житомир – Чернівці, поблизу села Ружичанка Хмельницького району.

ДТП під Хмельницьким

"На місці події рятувальники за допомогою спеціального аварійно-рятувального обладнання деблокували з понівечених автомобілів усіх загиблих: 48-річного водія одного з автомобілів та 35-річного водія іншої автівки і його 60-річну пасажирку. Далі, аби запобігти ймовірному загорянню, ДСНСівці відімкнули акумуляторні батареї обох автівок від живлення", – йдеться у повідомленні.

Наразі причини й обставини аварії, яка забрала три життя, з’ясовують співробітники правоохоронних органів.

ДТП під Хмельницьким

ДТП під Хмельницьким



У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...