Жахлива розплата за красу: Реперка збільшила сідниці і померла (фото)

43-річна бразильська реп-виконавиця Фернанда Родрігес, відома як Mc Atrevida, померла після невдалої операції зі збільшення сідниць, передають Патріоти України.

Співачка перенесла процедуру ліполіфтінг в одній з клінік Ріо-де-Жанейро, під час якої лікарі перекачали їй зайвий жир зі спини в сідниці.

За операцію Родрігес заплатила 580 доларів. Через два дні після після процедури реперка відчула нестерпний біль у спині. Швидка доставила жінку в реанімаційне відділення однієї з лікарень Ріо-де-Жанейро.

Через добу співачка померла. За словами медиків, це сталося через сепсис. Під час естетичної процедури пластичний хірург змішав жир з "чужорідною субстанцією". Пізніше з'ясувалося, що кілька місяців тому клініка була позбавлена ліцензії. Але вона продовжувала працювати, незважаючи на заборону.

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...