Жахливі будні скреп: У Росії школярки змусили ровесницю випити брудну воду з калюжі (відео знущань)

У російському місті Бійську, що розташовується в Алтайському краї, дві школярки змусили свою ровесницю пити воду з калюжі. Відомо, що потерпілій - 15 років. Відео з інцидентом потрапило на відео та отримало неабиякий резонанс, повідомляють Патріоти України.

Цілком імовірно, що конфлікт виник через те, жертва нападу нібито розпускала чутки й скаржилася вчителям, а також відбила хлопця в однієї з її кривдниць. Також є версія, що школярка могла висловлювати погрози у бік сестри однієї зі зловмисниць.

На кадрах, що потрапили у мережу видно, як дівчина стоїть на колінах перед калюжею, а її ровесниці водночас наказують її нахилитися обличчям і випити воду з калюжі. У підсумку та за сльозами на очах все ж виконує таке образливе прохання – набирає ротом брудну воду та її випльовує. Але на цьому дівчата не заспокоюються та наказують їй "втопитися".

Концерт закінчено? Давай ще, непомітно. Можу допомогти... Обличчям туди втопись, поки я сама тебе туди не запечатала, - говорить на відео одна з мучительок.

Зауважимо, дівчата все ж розуміють, що чинять протиправні дії, оскільки коментуючи те, що відбувається, все ж побоюються, що їх побачать.

Інцидентом уже зацікавилося управління Слідчого комітету РФ у Алтайському краї та розпочало відповідну перевірку. За її результатами має бути встановлено причини та умови, що сприяють вчиненню неповнолітніми протиправних дій. Крім того, має бути ухвалено процесуальне рішення. В даний час з'ясовуються обставини події, а також інші можливі епізоди протиправної діяльності відносно потерпілої.

Особу потерпілої вже встановлено. ЗМІ пишуть, що її ім’я – Ірина. Наразі слідчі з'ясовують обставини події, а також чи відбувалися інші подібні випадки знущань щодо дівчини.

Водночас у одній із соцмереж на підтримку жертви насилля створили групу, у якій багато хто підтримує дівчину та встає на її бік. Сама потерпіла на своїй сторінці написала, що зрозуміла, у світі – більше добра, ніж зла та подякувала всім, хто їй співчуває.

Нещодавно схожий випадок трапився в іншому російському місті – Калінінграді. Тут в одному з місцевих дитсадків завідувачка закладу поставила дитину на коліна та змусила її цілувати землю.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...