Жахливі перспективи: Науковці змоделювали, який вигляд матимуть спадкові дистанційні працівники до 2100 року

Науковці з Університету Лідса розробили модель Анну. Вона демонструє вигляд людей, які працюють вдома, в 2100 році, повідомляють Патріоти України з посиланням наLad Bible.

Створена модель має темні та набряклі очі, горб і руки, які нагадують пазурі. Також вона страждає внаслідок зайвої ваги та слабкої імунної системи, що обумовлено відсутністю фізичної активності та неефективним свіжим повітрям.

За словами фахівців, вона показує багато фізичних ефектів внаслідок постійного використання технологій, регулярних проблем із психікою, впливу екрана та поганої постави.

Для візуалізації наслідків відсутності робочого місця вдома ентузіасти скористалися науковими дослідженнями та співпрацювали з фахівцями в галузі охорони здоров'я. На думку авторів проєкту, Анна демонструє, який можуть мати вигляд віддалені працівники менш ніж за 80 років.

"Віддалені працівники повинні робити регулярні перерви, щоб розім'ятися і рухатися, щоб уникнути болю в спині та шиї", – розповів засновник United Medical Education Браян Кларк і закликав віддалених працівників облаштувати робочі місце вдома.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...