Жахливий землетрус у Туреччині: Відео зафіксувало, як житлова багатоповерхівка впала за секунду

Багатоповерхівка впала за секунду

На півдні Туреччини вночі стався землетрус магнітудою 7,8 балів. Епіцентр був за 37 км від населеного пункту з мільйоном жителів на глибині 10 км. На ранок 6 лютого зросла кількість жертв потужного землетрусу в Туреччині. На цей час відомо, що загинули 76 людей. Постраждали щонайменше 440 осіб. У країні оголошено найвищий рівень тривоги, що передбачає міжнародну допомогу.

У місті Діярбакир зруйновано сім будівель. За попередніми даними, там шестеро людей загинули і десятки зазнали поранень. Про це повідомляє Milliyet.

Одна з багатоповерхівок впала за лічені секунди. Цей моторошний момент потрапив на відео.

Зруйновано восьмиповерховий будинок у районі Єнішехір. На відео видно, як будівля вмить склалися пластом. Чути крики людей.

За даними ЗМІ, на місці продовжуються пошуково-рятувальні роботи.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...