Жахливий землетрус у Туреччині: Відео зафіксувало, як житлова багатоповерхівка впала за секунду

Багатоповерхівка впала за секунду

На півдні Туреччини вночі стався землетрус магнітудою 7,8 балів. Епіцентр був за 37 км від населеного пункту з мільйоном жителів на глибині 10 км. На ранок 6 лютого зросла кількість жертв потужного землетрусу в Туреччині. На цей час відомо, що загинули 76 людей. Постраждали щонайменше 440 осіб. У країні оголошено найвищий рівень тривоги, що передбачає міжнародну допомогу.

У місті Діярбакир зруйновано сім будівель. За попередніми даними, там шестеро людей загинули і десятки зазнали поранень. Про це повідомляє Milliyet.

Одна з багатоповерхівок впала за лічені секунди. Цей моторошний момент потрапив на відео.

Зруйновано восьмиповерховий будинок у районі Єнішехір. На відео видно, як будівля вмить склалися пластом. Чути крики людей.

За даними ЗМІ, на місці продовжуються пошуково-рятувальні роботи.

Мобілізація триває: У яких випадках повістка може вважатися недійсною і чи можна відмовитися від неї

вівторок, 19 березень 2024, 6:22

В Україні повістка, яка не заповнена правильно, може бути визнана недійсною. Проте юристи зазначають: незначна помилка не є поважною причиною відмови від отримання повістки чи неприбуття до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки ...

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...