"Жалкая горстка бандитов": Бойовики "ДНР" визнали повний провал на Донбасі (відео)

Так званий "голова пресслужби народної міліції ДНР" Даниїл Безсонов визнав, що на початку російського вторгнення на Донбас у 2014 році його підтримали лише 0,28% боєздатного місцевого населення, повідомляють Патріоти України.

Ця статистика почала масово з'являтися на проросійських сайтах окупантів, звернув увагу у своєму відеоблозі на YouTube український журналіст Денис Казанський.

"Охочих стати на захист рідної землі було небагато. Достатньо для певних операцій і хоч якогось опору, але не більше того. За неофіційною статистикою, у 2014 році в "ополчення" вступило 0,28% від усієї кількості чоловіків, за віком здатних тримати в руках зброю, які проживають у Донецьку і Донецькій області. Це навіть не 1% і не 5%, а 0,28%!!!" – обурився Безсонов.

Зі свого боку Казанський, зазначив, що ця цитата є красномовним доказом того, що російського агресора ніхто не чекав на українському Донбасі.

"Тобто, виходить, що Росія, прикриваючись цією жалюгідною жменькою бандитів, тримає в заручниках весь регіон, і 0,28% диктують свою волю мільйонам жителів ОРДЛО. Ось як виглядає насправді "народна республіка", – зазначив він.

Казанський уточнив, що українські журналісти пишуть про це з 2014 року, проте раніше терористи "ДНР" називали об'єктивну інформацію "брехнею", "фейком" і "пропагандою Сороса". Тепер же правдивість мізерної підтримки окупантів визнали навіть вони.

"Великий привіт всім любителям поговорити про "громадянську війну в Україні". 0,28% кримінальників, готових взяти зброю, грабувати і вбивати можна знайти в будь-якій державі. Навіть найзаможнішій", – резюмував журналіст.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у "ДНР" намагаються набрат

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...