"Жанна не мала б опинитися у підсанкційних списках": Алан Бадоєв - про мовчання ексдружини щодо війни в Україні

Український режисер і кліпмейкер Алан Бадоєв прокоментував мовчання своєї ексдружини, ведучої Жанни Бадоєвої, про російське вторгнення до України, передають Патріоти України.

За словами знаменитості, його колишній обраниці насправді є що показати та сказати. Однак наразі не час влаштовувати розбірки. Також Алан прокоментував і те, що в січні цього року РНБО запровадила санкції проти Жанни Бадоєвої. Режисер каже, що Жанна не мала б опинитися у підсанкційних списках. Однак доводити це Бадоєва, якщо схоче, буде після закінчення війни.

"Я казав від самого початку, що зараз не час сратися. Жанну я як любив, так і люблю. Вона мати моєї дитини, а для мене це святе. Коли закінчиться війна, підемо і розберемо ці списки (санкційні списки від РНБО - прим. ред.), і дещо пояснимо. Але це буде лише, якщо Жанна захоче. Якщо вона там зараз є в списках, ми погоджуємося. Хай так і буде, але нам є що сказати і що показати теж. Коли прийде час висловитися і щось показати, Жанна з чоловіком це зробить. Але це не зараз, і я не маю права це робити", - розповів Бадоєв в інтерв'ю Раміні Есхакзай.

Режисер також розповів, як на війну в Україні відреагували його діти – Лола та Борис. За словами Бадоєва, син і донька неабияк переживали за нього, постійно були на зв'язку та підтримували його.

"Це така важка для мене річ, бо взагалі-то я завжди звик бути для дітей таким бадьорим татом і захисником. А тут і Боря, і Лола телефонували кожного вечора і просто зі мною годинами розмовляли. Вони були дуже налякані. Вони за мене дуже боялися. Але діти мене дуже підтримували. Ми все це пережили і врятували клімат між собою", - додав режисер.

Зазначимо, у Жанни та Алана у шлюбі народилася спільна донька Лола. Сина Бориса Бадоєва народила від першого чоловіка. Алан усиновив хлопчика.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...