Жарт здався занадто вульгарним: Українців обурив сексистський білборд в Ірпені (фото)

В Ірпені на Київщині з'явився рекламний білборд, який обурив місцевих жителів, оскільки містить дискримінаційний текст. Відповідною фотографією поділився "Ірпінь Daily" на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Мережу обурила реклама магазину квітів, який вирішив привернути до себе увагу за допомогою сексистського напису, який говорить: "Який букет, такий і МІНуЕТ".

За словами місцевого депутата Артема Гуріна, компанія, яка розмістила рекламу, раніше була помічена у подібних скандалах і систематично дискредитує жінок. Багато користувачів мережі обурені рекламним текстом, хоча деякі поспішили пояснити, що "мінует" - назва декоративної рослини. Однак те, як розмістили цю назву на білборді, не прояснює ситуацію.

"Минует – немає такого слова. А мЕнует, це французький танець. А те, що вказано на білборді, справді сексистський натяк!", "Чорний піар, теж піар. Єдине адекватне пояснення. Рекламу зняти. Власника оштрафувати", "Примітивно. Але якщо рекламодавець вирішив, що це доречно - його право. Кому не подобається - не купуйте у них", - пишуть користувачі мережі.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...