Жартома запропонував вистрілити: На Харківщині жінка вбила власного чоловіка з автомата

У Харківській області жінка застрелила чоловіка із зброї, якою він хизувався перед гостями під час застілля. Про це повідомила пресслужба Нацполіції Харківської області, передають Патріоти України.

Трагедія сталася 8 листопада в селі Височинівка Чугуївського району. Під час застілля з друзями 45-річний чоловік почав показувати присутнім автомат Калашнікова-74. Він дослав патрон до патронника і передав зброю своїй 51-річній дружині та запропонував їй вистрілити в його бік.

Жінка натисла на пусковий гачок і влучила в благовірного. Від отриманих ран він помер на місці.

"За цим фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі. Жінка затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їй повідомлено про підозру у скоєнні злочину2. - повідомили у поліції.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...