"Ждем детские горшки в форме торпед": В окупованій Горлівці продають цукерки-"гранати" (фото)

Особливо огидно торгівля подібними ласощами виглядає на тлі нещодавньої загибелі у місті мирного жителя, який підірвався під час відпочинку біля ставка.

В окупованій Горлівці Донецької області з'явилися в продажу цукерки у вигляді бойових гранат. Про це повідомляють в соцмережах обурені місцеві жителі, передають Патріоти України.

Фотографію льодяників- «гранат» користувачі виклали на сторінку акаунта Nova Gorlivka, натякнувши, що ідея створення цукерок такої форми явно виходить з путінської пропаганди мілітаризації. Автор поста нагадав також про те, що днями в Горлівці підірвався на гранаті чоловік, який відпочивав біля озера.

«З приводу вчорашньої НП на ставці - нічому вже не дивуємося, якщо в Горлівці продаються такі "льодяники ху * ла" у вигляді гранат ... 28 "фублів"... - пише автор, маючи на увазі, що коштує така продукція 28 російських рублів (11 гривень 55 копійок - за цукерку на паличці).

Що стосується згаданого нещасного випадку, то він стався 15 червня в Горлівці в районі Пятівського ставка. Мирний житель підірвався на невстановленому вибуховому пристрої. Про це повідомили в соціальних мережах. За словами його друзів, він відійшов до кущів і там пролунав вибух. Чоловік отримав травму, несумісну з життям. На сайтах окупантів в зведеннях кримінальної хроніки цю інформацію підтвердили.

Фотографія льодяника- «гранати» швидко поширилася по соціальним мережам, і українці, які живуть по обидва боки лінії розмежування, не залишили під цим фото жодного схвального коментаря:

«Бедные дети»;

«Нужно все это скупить, начинить взрывчаткой и оркам в часть привезти»;

«Ну, хоть бы кто о безопасности детей подумал! Как им теперь объяснять, что гранаты -это опасно, если их можно есть? Вот уже уроды с больной фантазией»;

«Конфеты для маньяков»;

«Ждем тортиков в виде бомб. Ну, в РФ детям коляски в виде танков же делают и малышню с ног до головы обернули в камуфляж. Значит, у нас (на оккупированных территориях. — Авт.) пойдут дальше: начнут производить для ребятни горшки-торпеды».

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...