Жебракував у 1990-ті на батьківщині Путіна: Дворазовий олімпійський чемпіон Плющенко розповів про кошмари дитинства

Дворазовий олімпійський чемпіоном з фігурного катання росіянин Євген Плющенко, відомий своєю підтримкою Володимира Путіна, згадав важке дитинство в Санкт-Петербурзі, коли йому доводилося здавати порожні пляшки, щоб заробити гроші на зйомну квартиру і їжу, повідомляють Патріоти України.

За словами знаменитого спортсмена, в 1993 році він хлопчиськом приїхав з Волгограда в Санкт-Петербург. Спочатку один - без батьків. Пізніше в Пітер перебралася і мама Тетяна, а батько Віктор залишився в Волгограді.

«Он работал на трех работах, чтобы нас прокормить, — розповів 38-річний Євген Плющенко в інтерв'ю журналу Tatler. — Мы с мамой сняли комнату в коммунальной квартире с пятью соседями. Комнатка была очень маленькая: помещался диванчик и одна раскладушка, стоял маленький стол, один стул и шкаф тоже небольшой. За стеной жил человек, который каждый день напивался. А стенка между нашими комнатами была из картона. И вот он ее постоянно пробивал к нам. Зато жить там было удобно: до дворца спорта «Юбилейный» буквально пять минут.

На следующей квартире были крысы. Вечерами выползали: мы жили на втором этаже. Гигантские твари, ужас! Приехал к нам батя, посмотрел и сказал: «Я вам сейчас мышеловки поставлю». Не было тогда возможности нас оттуда забрать. Батя старался как мог.

Родители, кстати, чуть не продали в Волгограде все. Тогда можно было продать там квартиру, гараж и дачу и купить на эти деньги в Питере комнату в коммунальной квартире. Мне было 12 лет, но я сказал: «Ни в коем случае этого не делайте. Если у меня не получится, где мы будем жить и что будем делать? Так хоть в Волгоград вернемся».

Тяжелое было время. Мы с мамой собирали бутылки. Она стеснялась этого очень, я говорил: «Мама, постой, я сейчас сам сбегаю». Шли на тренировку или с тренировки и собирали бутылки".

Зазначимо, що мати Євгена Плющенка Тетяна померла від раку в 2015 році у віці 58 років. Щоб встигнути на похорон, фігуристові довелося перервати гастролі в Японії і терміново повернутися в Росію.

У шлюбі з відомим продюсером Яною Рудковською Плющенко виховує 8-річного Олександра та Арсенія, якого в жовтні 2020 го народила фігуристові сурогатна мати.


Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...