Женя Галич висловився про Тараса Цимбалюка, котрий наговорив різного через отримання повістки до військомату

Женя Галич

Уже майже рік Женя Галич служить у ЗСУ. Чимало його зіркових друзів змінили мікрофон на зброю, тож він не погоджується з тезою, що медійні люди корисніші в тилу. Лідер O.Torvald зокрема не розуміє позицію Тараса Цимбалюка.

Нещодавно актор Тарас Цимбалюк, якому прийшла повістка, заявив, що не рветься на фронт, бо "своєю медійністю може набагато більше користі принести" в тилу. В інтерв'ю 24 Каналу Женя Галич сказав, що не згоден з ним, бо вважає, що артистам у формі донатять активніше, ніж на благодійних заходах.

Я вважаю, що якби Тарас Цимбалюк взяв себе в руки, пішов навчатися, пішов служити і зсередини говорив, що йому потрібно – це було б набагато корисніше, ніж просто організовувати заходи,
– вважає Женя Галич.

Він на своєму прикладі переконався, що збори закриваються швидше, коли про допомогу просиш у формі чи зі Сходу. Це, за його словами, "екстрафактор", який працює на українців.

"Він пішов служити, з'їздив на фронт, побачив, як усе це відбувається, повернувся і сказав би: "Люди, я служу, я Тарас Цимбалюк, ви моя аудиторія. Мені потрібна ваша допомога", – порадив музикант.

"Виїжджає 20 людей на завдання. 19 людей – це люди, які вміють воювати, усе в них виходить, а 20-й – це людина, яка вміє класно заробляти гроші, прям у великому об'ємі, але от не складається в нього з війною. І замість того, щоб бути двадцятим у цій двадцятці, намагатися воювати, він купує десять дронів, умовно кажучи. Або донатить. Ну це ж набагато корисніше, ніж він просто відсиджувався б в армії", – навів приклад фронтмен O.Torvald.

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...