Жертв більше! Мешканці Китаю заявили, що коронавірус вбив 42 тисяч осіб в Ухані

Мешканці китайського Уханю, який був епіцентром поширення коронавірусу COVID-19, вважають, що кількість смертей набагато більше показника, заявленого владою. Вони підрахували, що вірус забрав життя 42 тисяч осіб. За офіційними даними жертвами COVID-19 стали 3,3 тисячі і більше 81 тисячі заразилися, передають Патріоти України.

За словами мешканців Уханю, кожен день по 500 урн з прахом померлих від коронавірусу сім похоронних бюро міста роздавали скорботним сім'ям. Це означає, що прах 3 500 осіб віддавали рідним кожні 24 години.

У Ханькоу, Учан і Ханьян влада розповідала скорботним сім'ям, що вони отримають прах рідних до 5 квітня, дати свята Цін Мін, коли люди доглядають за могилами своїх предків. Таким чином 42 тисячі урн можуть бути роздані протягом цих 12 днів.

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...