Жертв добивав: У мережі з'явилося відео, як 20-річний військовий розстріляв солдатів у Дніпрі (18+)

У Дніпрі солдат-строковик Артемій Рябчук розстріляв товаришів по службі на території “Південмашу”, з'явилося відео розстрілу. Відео опублікували користувачі соціальних мереж, передають Патріоти України.

На ролику видно, як у кімнату зі зброєю заходять два солдати. Один із них підходить до шафи зі зброєю, відкриває її ключами, після чого до неї підходить ще один хлопець і щось у нього кладе. У цей момент із коридору починає стріляти Рябчук.

У кімнаті зі зброєю він поранив двох людей, ще одного — у коридорі. Після чого зайшов у "збройню", де "добив" товаришів по службі пострілами в голову.

Потім стрілянина продовжилася у казармі. У саму “збройню” вбивця повертався кілька разів — щоб взяти боєприпаси. Востаннє він повернувся до неї з рюкзаком, завантажив у нього магазини з патронами. Там же він узяв автомат, після чого вийшов із приміщення. Все це сталося о 04.30.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...