Жертва описала злочини у щоденнику: На Київщині дідусь ґвалтував онуку (фото, відео)

Правоохоронці Київської області оголосили 57-річному чоловікові про підозру у зґвалтуванні власної онуки, котра описувала всі ці події у своєму щоденнику, передають Патріоти України.

Як зазначив у своєму Telegram-каналі начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов, користуючись можливістю усамітнення з 13-річною дівчинкою, 57-річний чоловік "змушував дитину вступати в статевий акт".

Він повідомив, що під час проведення обшуків за місцем проживання чоловіка, поліцейські виявили щоденник школярки з описом всіх подій та інші речові докази, які свідчать про причетність чоловіка до скоєння злочинів сексуального характеру відносно дитини.

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...