"Жертва" весело сміялась: Жінка потрапила в міцні обійми тюленів (відео)

Фотограф Кріс Бей та його дружина Джесс Тортон робили світлини королівських пінгвінів в Південній Атлантиці. Аж раптом до жінки підповзли 3 дитинчати морського слона Спершу один "малюк" вагою близько 90 кілограмів міцно притиснувся до жінки. А потім до нього приєдналися ще двоє, передають Патріоти України.

Що відомо про морських слонів

Це підвид сімейства справжніх тюленів. Морські слони – найбільші представники тюленів. Дорослі самці можуть досягати довжини до 6,5 метра та ваги до 4 тонн.
Джерело: Вікіпедія

Джесс Тонтон зовсім не очікувала на такі пригоди під час своєї експедиції в Голд-Харбор, що в Південній Атлантиці. Жінка разом із чоловіком фотографували королівських пінгвінів. Аж раптом до неї підійшла група тюленів.

Один із них зацікавився та почав досліджувати Джесс. Тварина притиснулася мордою до її голови. У цей час 2 інших тюлені також притиснулися до людини ззаду. Хоча ці кадри зафіксували вже досить давно, однак тільки нещодавно їх опублікували у тіктоці. Там вони негайно стали вірусними.

Чи було це небезпечно

Звісно, тюлені можуть бути небезпечними для людини. Існують норми, що не рекомендують туристам підходити до тварин ближче, ніж на відстань 5 метрів. Однак тюленям цього ніхто не сказав. До того ж дитинчата надзвичайно допитливі та всім цікавляться.

"Якщо ви, як і я, присідаєте і фотографуєте королівських пінгвінів, що пропливають повз, то зазвичай один з цих жирних гігантів плюхнеться прямо на вас і навіть не подивиться", – жартує Джесс.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...