Жертвами стали п'ятеро малюків: На Київщині арештовано вчителя-педофіла

Зараз підозрюваного тримають під вартою.
Педофіл використав своє службове становище. Ілюстрація: соцмережі.

Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру освітянину, який вчиняв розпусні дії щодо малолітніх вихованців. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області, передають Патріоти України.

«Бориспільською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру працівнику освітнього закладу у вчиненні розпусних дій щодо малолітніх, за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 156 КК України», - йдеться в повідомленні.

З’ясовано, що упродовж року (з лютого 2018 по лютий 2019) підозрюваний, неодноразово з метою задоволення своєї статевої пристрасті, вчиняв фізичні розпусні дії відносно п’ятьох малолітніх. Наразі, Бориспільським міськрайонним судом підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...