Жертві Усика не пощастило: Чісора на 8-й секунді поклав Паркера, але все одно програв (відео)

У Манчестері відбувся бій за титул інтерконтинентального чемпіона WBO в суперважкій вазі. 37-річний Дерек Чісора на прізвисько Війна, який у своєму попередньому поєдинку поступився за очками Олександру Усику, цього разу зі скандалом програв 29-річному новозеландцеві Джозефу Паркеру, повідомляють Патріоти України.

Бій, в якому домінував Чісора, тривав усі 12 раундів. Один суддя нарахував 115:113 на користь Дерека, двоє інших – 116:111 і 115:113 на користь Паркера. У підсумку перемогу роздільним рішенням здобув новозеландець.

"Бокс споганився. Я не фанат Чісори, але Дерек виграв цей бій з перевагою щонайменше в два раунди. Проте його пограбували", – написав співвітчизник Чісори Ділліан Вайт у себе в Twitter.

Зазначимо, що вже в першій своїй атаці, на восьмій секунді бою, Чісора відправив Паркера в нокдаун правим оверхендом.

Новозеландець прийшов до тями, але решту бою діяв з острахом отримати ще один "динаміт" від Чісори. Паркер задкував, клінчував і скаржився рефері на удари по потилиці. При цьому всіляко намагався вимотати ветерана, і після стартових пари раундів Дерек вже важко дихав.

До середини бою Паркер трохи осмілів. У 8-му раунді суперники влаштували шалений розмін, який дивним чином завершився без нокдаунів. І лише в 11-й трихвилинці новозеландець потряс англійця аперкотом, але замість того, щоб добити, заклінчував Чісору.

За підсумками 12 раундів рефері в рингу дуже суперечливо підняв руку Паркера. Для порівняння, в схожому за сценарієм поєдинку в жовтні Василь Ломаченко – який включився так само пізно, як і зараз новозеландець, – програв Теофімо Лопесу.

Додамо, що для Паркера ця перемога стала 29-ю за двох поразок – від Джошуа і Вайта. Чісора ж програв 11-й поєдинок за 32 перемог.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...