Жінка була не з лякливих: Продавщиця секс-шопу хвацько відпинала грабіжника фалоімітатором (відео)

У російській глибинці, місті Новокузнецьк, чоловік намагався обікрасти секс-шоп, але йому завадили швидкі і рішучі дії продавщиці. Відповідне відео опублікував Telegram-канал Mash Siberia у понеділок, 26 липня, передають Патріоти України.

У ролику видно, як чоловік зайшов в магазин інтимних товарів. У правій руці він тримав ніж. І ледве чоловік потягнувся до каси, як продавщиця схопила гумовий фалоімітатор (дилдо) і почала бити ним зловмисника. Останній, ймовірно, не очікував такого результату подій, злякався і почав тікати від дівчини. А та його переслідувала аж до входу в магазин.

Нагадаємо, раніше в Києві озброєний молодий чоловік влаштував дебош у секс-шопі NO TABOO, розташованим на Оболонському проспекті.

Спершу молодий хлопець нібито хотів щось придбати, а потім раптово попросив поміняти 1 тисячу доларів на гривні. Коли той потягнувся за грошима в кишеню, співробітники секс-шопу помітили там пістолет і натиснули на кнопку сигналізації.

На місце інциденту швидко прибула приватна охоронна служба, а потім - патруль поліції. Але чоловік почав погрожувати всім оточуючим, а потім спробував заховати долари.В результаті підозрюваного, який влаштував дебош у секс-шопі, затримали.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...