Жінка дражнила слона бананом, але раптом щось пішло не так (відео)

У Мережі опублікували відео раптового нападу слона на жінку в Індії. Тварина не витримала того, що туристка дражнила її, пропонуючи з’їсти банан. Відео в Twitter завантажила офіцер лісової служби Індії Сусанта Нанда, яка часто ділиться в Інтернеті матеріалами про дику природу в Азії, передають Патріоти України.

На опублікованих кадрах видно, що молода жінка робить вигляд, що намагається погодувати чотиритонного слона. Вона підносить банан до рота слона, після чого раптово відступає. Тоді слон наближається і раптово нападає, з усієї сили вдаривши жінку, яка відлетіла після удару.

Відео супроводжується коментарем: “Слона не обдуриш, навіть якщо він приручений. Вони є одними з найрозумніших тварин у неволі”.

Що сталося з нещасною туристкою та наскільки серйозно вона поранена, невідомо. У коментарях припускають, що жінка могла отримати кілька переломів, зважаючи на силу удару. “Багато туристів сприймають слонів як належне, як домашнього собаку, але вони можуть позбавити вас життя за частки секунди, дика тварина - завжди дика”, - написав один із коментаторів.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...