"Це було справжнім зціленням": Жінка народила близнюків, перебуваючи в комі через коронавірус - про це вона дізналася після пробудження

Хвора на коронавірус жінка з Бірмінгему (Великобританія) дізналася про народження дітей після виходу з коми. У квітні Перпешуал Уке доставили у відділення інтенсивної терапії і підключили до апарату ШВЛ. Пацієнтка була на 7 місяці вагітності, і лікарі вирішили зробити їй кесарів розтин, передають Патріоти України.

Прокинувшись через 2 тижні, вона не відразу змогла повірити, що стала мамою. Уке дуже злякалася, не побачивши живота: жінка вирішила, що втратила дітей. Коли медсестри показали їй фотографію близнюків, вона не повірила, що ці маленькі дітки - її.

"Я не побачила живота і подумала, що моїх дітей більше немає. Те, що сталося - це просто диво, - розповіла вона. - Пам'ятаю, як захворіла на Covid-19, приїхала швидка допомога, а потім я впала в кому".

Найважче Уке дався вихід з коми: їй снилися кошмари, вона марила і думала, що вся її сім'я померла. "Це був дуже тривожний час для мого чоловіка і дітей, і навіть після того, як я прокинулася, я не бачила їх більше двох тижнів", - поділилася жінка.

При народженні дівчинка Сочіка Палмер і хлопчик Осіначі Паскаль важили 765 г і 850 г. Їх доставили у відділення інтенсивної терапії, де вони провели 116 днів. Але зараз вся родина здорова і возз'єдналася вдома разом з двома старшими синами. "Повернення додому було для мене справжнім зціленням. Сім'я тепер разом, і ми всі дуже, дуже щасливі", - сказала Уке.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...