Жінка народила ідентичних трійнят, і таке диво трапляється раз на мільйон (фото)

Шкільна вчителька з Нью-Йорка Лорен Геттінген стала мамою однояйцевих трійнят, частота народження яких коливається від 1 випадку на мільйон до 1 на 200 мільйонів, передають Патріоти України.

Щасливі і здорові Шарлотта, Кора і Емма були зачаті природним шляхом: ембріони з'явилися в результаті поділу однієї заплідненої яйцеклітини на три. Про це диво 34-річна Лорен дізналася під час УЗД-обстеження на шостому тижні вагітності, і оразу ж поділилася новиною з чоловіком Ендрю.

"Я був за кермом, і [голосовий помічник] Сірі прочитала мені повідомлення, - сказав Ендрю. - Спочатку я подумав, що Лорен жартує, але незабаром зрозумів, що вона говорить правду". Справа в тому, що 40-річний чоловік вже має трьох дітей, включаючи близнюків від попереднього шлюбу.

Потрійна вагітність Лорен протікала важко: жінка страждала від сильного токсикозу, високого кров'яного тиску і печії, а в кінці першого триместру її живіт був таким же великим, як у більшості жінок на 8-9 місяці. "Це була фізично найважча річ, яку я коли-небудь переносила в житті", - зізналася вона.

На 32-му тижні лікарі зробили Геттінген кесарів розтин: вага дівчаток становила 1,4 кг, 2,1 кг і 1,9 кг. Новонароджених доставили у відділення інтенсивної терапії, і вони пробули в лікарні більше 7 тижнів. В кінці жовтня сімейна пара забрала трійнят додому, і тепер вони почуваються чудово, хоча батьки отримали потрійні клопоти.

"Моя мама завжди казала: "Бог дає тобі тільки те, з чим ти можеш впоратися". І ось моя відповідь: я просто хочу, щоб він не довіряв мені так сильно!" - жартує Лорен.


Перший власник мужньо прийняв свою долю: Годинник найбагатшого пасажира Титаніка продали на аукціоні за грубі гроші, вшестеро перевищивши первісну ціну лота

вівторок, 30 квітень 2024, 4:15

Золотий кишеньковий годинник, який носив найбагатший пасажир Титаніка, був проданий за 1,2 млн фунтів стерлінгів. Це вшестеро дорожче за початкову суму. Про це повідомляє The Guardian. . Годинник був проданий в суботу приватному колекціонеру з США на...

Ворогу бракує сил: Мешканців Маріуполя вербують на війну проти України

вівторок, 30 квітень 2024, 1:45

В окупованому Маріуполі російські силовики просто на вулицях агітують людей вступати до лав військ РФ. Поліцейські та військові окупаційної армії зупиняють автівки та пропонують одразу на місці підписати контракт, передають Патріоти України. . Про це ...