Жінка навмисно протаранила ресторан на автівці, тому що... не так виконали її замовлення

У Сполучених Штатах Америки жінка навмисне протаранила ресторан своїм позашляховиком. Причиною дивного інциденту, який стався у Джорджії, стала відсутність печива в її замовленні, передають Патріоти України.

Як повідомляє Fox News, 50-річна американка обурилася відсутністю печива в своєму замовленні. Через це вона сіла за кермо і протаранила на автівці заклад Popeyes. При цьому жінка ледь не збила 18-річну співробітницю ресторану.

"Менеджер сказав, що ресторан виправив помилку і дав їй печиво до аварії. Менеджер також сказав, що жінка погрожувала персоналу перед інцидентом, зокрема дзвонила в заклад і погрожувала загнати свою машину в будівлю", – зазначає видання.

Після того, як американка скоїла аварію, вона втекла з місця події і попрямувала на південь по шосе Гордон. Правоохоронцям вдалося відшукати позашляховик. Він стояв біля дому жінки з пошкодженою передньою частиною.

Зазначається, що американку помістили до Центру ув’язнення та дали заставу у розмірі понад 4000 доларів. Наразі невідомо, чи залишиться жінка під вартою.

Кількість українських чоловіків, які нелегально тікають до Словаччини, збільшилася більш ніж удвічі - прикордонники

четвер, 9 травень 2024, 21:30

Прикордонна служба Словаччини стверджує, що кількість українських чоловіків призовного віку, які незаконно переходять кордон, збільшилася більш ніж удвічі за рік. Про це повідомляє Barron’s, передають Патріоти України. За даними словацьких прикордонник...

Консервація зупинила: На Рівненщині горе-крадій застряг у вікні підвалу (фото)

четвер, 9 травень 2024, 21:00

На Рівненщині 64-річний чоловік заліз у погріб до місцевої жительки і виніс всю консервацію. Проте зі зловмисником стався конфуз – краденим він загородив собі вихід і не зміг вибратися назад. Про це повідомляє поліція Рівненської області, передають Пат...