Жінка-"ніндзя" примудрилася майже рік прожити у вивісці на даху супермаркету

Жінку-безхатька зі штату Мічиган, США, знайшли у вивісці на даху супермаркету Family Fare у Мідленді. Вона жила там близько року, і ніхто її не помічав. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України.

34-річну жінку, ім'я якої не називається, знайшли у вивісці, коли підрядники, яких зацікавив подовжувач на даху, вирішили простежити за проводом. Він привів їх всередину рекламної вивіски, де підпільна гостя влаштувала собі затишне гніздечко з підлогою, комп'ютером і кавоваркою. Вона розповіла поліції, що має роботу в іншому місці, але не має власного житла і живе тут вже близько року.

"Вона була безхатьком", - сказав офіцер Бреннон Воррен з поліцейського управління Мідленда. "Це історія, яка змушує вас почухати потилицю, просто хтось живе на вивісці. Люди бачили її час від часу, а потім вона раптово зникла. Ніхто не знав, куди вона пішла, але ніхто ніколи не вказував і не думав, що вона може опинитися на даху".

Жінка не розповіла поліції, як вона виявила, що до вивіски супермаркету можна потрапити через двері на даху, і як вона взагалі туди потрапила непомітно для людей, адже там не було сходів, якими можна було б піднятися. Поліція охрестила її "даховим ніндзя" за те, що вона на власний розсуд входила і виходила з вивіски на даху.

За час, який вона провела над супермаркетом, жінка встигла покласти підлогу та отримати доступ до електрики через розетку на даху. Поліція знайшла міністіл, комп'ютер і принтер, одяг та інші речі, які можна було б побачити в звичайному будинку.

Виявивши умови проживання жінки, поліцейські попросили її піти, і вона погодилася одразу після того, як перепросила за будь-які незручності. Як повідомляється, вона відмовилася звертатися до служб для осіб, які не мають дому. Жодних звинувачень проти неї не висували. "Вона перепросила і продовжила свій шлях. Куди вона пішла далі, я не знаю", - сказав офіцер.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...