Жінка отримала страшні травми: У Дніпрі хаскі накинувся на перехожу і покусав їй обличчя

У Дніпрі пес породи хаскі під час прогулянки вчепився в обличчя перехожій, внаслідок чого жінка отримала травми підборіддя, шиї, вуха та стегна. Про це в соцмережі розповів чоловік постраждалої Юрій Комишан, зазначають Патріоти України.

"Ми з дружиною вигулювали нашого собаку. Поруч дві дівчини гуляли з хаскі Максом. Цей пес (без будь-яких ознак агресії, тобто він не скалився, не гарчав, а просто напав) вчепився в обличчя дружини, я відтягнув його і придавив до землі, але він ще раз вкусив її в область правого стегна. Укуси були дуже глибокими, відкрилася кровотеча", - розповідає чоловік.

Він додав, що вони швидко поїхали до лікарні і не встигли взяти номер власників хаскі. За словами чоловіка, пса завжди вигулювала пара, яку вони бачили неодноразово. Але того дня Макса на прогулянку вивели двоє дівчат.

"Через знайомих знайшли номер телефону власників. Пояснили їм ситуацію, на що вони сказали, що ми у відпустці і не знаємо, що сталося. Потім сказали, що не було ніякого інциденту і перестали відповідати.

Ми попросили терміново скинути фото паспорта собаки (тому що Макс напав без всякої на те причини, можливо, у нього сказ), але ніхто не відповів. Оформили заяву в поліцію", - написав Юрій Комишан. Пізніше з'ясувалося, що господарі Макса все ж знайшлися, зараз з ними працює поліція, передає ТСН.

"Поліція знайшла власників Макса. Адже потрібно спостереження за собакою протягом 10 днів, від цього залежить, як буде далі проходити лікування. А також невідомо, кого ще може вкусити цей пес", - зазначив чоловік.

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...