Жінка передбачила свою смерть, і це врятувало їй життя - історія вразила всіх (фото)

Майбутню маму Стеф Арнольд мучило жахливе передчуття, поки вона чекала народження сина. 42-річна жінка була переконана, що вона помре під час пологів, але лікарі переконували її не хвилюватися. Однак, коли під час пологів справи пішли не так, передчуття Стеф врятувало їй життя. Дивну історію жінки розповідає The Sun, передають Патріоти України.

Стеф і її чоловік Джонатан мріяли про сина - молодшого брата для дочок Джонатана від попередніх стосунків 18-місячної Адіни і 5-річної Валентини. Тому, коли вони дізналися, що чекають хлопчика, відразу назвали його Джейкобом.

Однак після сканування на терміні 20 тижнів рентгенолог повідомив їм тривожну новину - у Стеф діагностували передлежання плаценти. "Мені сказали, що потрібно буде народити дитину за допомогою кесаревого розтину", - розповіла жінка. Повернувшись додому, Стеф почала шукати в інтернеті все про передлежання плаценти."Саме тоді я виявила, що в окремих випадках це може привести до більш небезпечного стану, відомого як приросла плацента, яке може викликати сильну кровотечу і привести до екстреної гістеректомії або навіть смерті. Коли я це прочитала, волосся на потилиці стало дибки. В той момент я просто знала, що у мене такий стан, і він мене вб'є ", - поділилася жінка своїми переживаннями

Коли друзі і родичі запитували, як протікає вагітність, я просто відповідала: "Я помру", "Це станеться зі мною", "Дитина виживе, а я - ні". Одного разу, гуляючи з Адіною по парку, я натрапила на порожній фонтан. Раптом мені прийшло видіння, в якому фонтан ожив - але замість води це була кров.

"У цей момент я відчула, як по внутрішній стороні стегна тече цівка крові. Зателефонувавши Джонатану, він терміново доставив мене в лікарню, де я спробувала пояснити свої побоювання, але лікарі заспокоїли мене. Мені навіть сказали, що я уявила кров на нозі. Відтоді мене не покидало передчуття, що я не переживу народження сина ", - розповіла Стеф.

Жінка переживала тривожні видіння протягом всієї вагітності і постійно відвідувала фахівців в надії отримати відповіді.

У травні, за тиждень до запланованого кесаревого розтину, у неї почалася сильна кровотеча. У лікарні лікарі з'ясували, що у неї високий кров'яний тиск, тому їм потрібно буде якомога швидше народити дитину.

Стеф вже подумки попрощалася з усіма рідними, але коли вона прийшла до тями після операції, вона побачила себе з Джейкобом на ліжку.

"Джейкоб в порядку", - сказав Джонатан і заплакав.

Він пояснив дружині, що вона був у штучній комі шість днів.

"Вражена, я дізналася, що всього через кілька секунд після народження нашого сина у мене відбулася емболія навколоплідними водами, коли рідина потрапляє в кровотік, викликаючи анафілактичний шок. Це викликало у мене зупинку серця і сильну кровотечу.

Як я і передбачала, я померла на операційному столі. Але медична бригада змогла оживити мене через 37 секунд завдяки записам, доданим до мого досьє останнім фахівцем, якого я відвідував. Через сім годин після того, як мене повернули до життя, мені зробили гістеректомію, перш ніж лікарі підтвердили, що у мене розвинулося прирощення плаценти ", - розповіла Стеф.

Зараз дочкам Стеф і Джонатана 14 років і 9 дев'ять, і Джейкобу - сім років, і вони не зовсім розуміють передчуття мами, проте вони вже навчилися прислухатися до її інтуїції.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...