Жінка побачила оголошення про продаж будинків в Італії за 1 євро та купила три - в кінці її чекав неприємний сюрприз

Американська бізнесвумен Рубіа Деніелс завжди мріяла постаріти в Італії, тому, коли натрапила на оголошення про продаж будинків на Сицилії за 1 євро, вона довго не роздумувала. Але незабаром жінка дізналася, що насправді стоїть за циєю привабливою пропозицією, передають Патріоти України.

З деяких пір у маленьких за розміром населених пунктах країни почали продавати дома за дуже символічною ціною, щоб залучити нових жителів. Американка вирішила не розмінюватися на дрібниці і купила відразу три будинки у маленькому містечку Муссомелі: собі та своїм дітям.

Рубіа відразу закохалася в це містечко, яке начебто "стоїть на хмарах". Правда, з них господині довелося спуститися на землю, коли вона побачила, в якому стані були придбані будівлі.

Щоб заїхати у новий будинок американці довелося вкласти чималу суму на реконструкцію. 5 тисяч євро Рубіа віддала в якості застави (якби вона не почала ремонт протягом трьох років з моменту покупки нерухомості, сума б згоріла), 12 тисяч євро пішли на покупку будматеріалів, 20 тисяч жінка заплатила будівельникам. В цілому за два роки Деніелс витратила на ремонт одного будинку 60 тисяч євро.

Незважаючи на високу вартість ремонту, Рубіа задоволена, що придбала нерухомість в італійському містечку. За її словами, їй подобається архітектура будинку та історія старої будівлі.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...