Жінка почала їсти гамбургер та виявила між листям салату страшну знахідку (фото)

Жінка почала їсти гамбургер та виявила між листям салату палець. Виявилося, що він належить співробітнику компанії. У Болівії жінка замовила в фастфуд-закладі гамбургер і виявила в ньому людський палець, повідомляють Патріоти України із посиланням на The Sun.

Жінка почала їсти гамбургер та вже в процесі виявила палець між листям салату. Вона поскаржилася адміністрації закладу, в якій пояснили, що гамбургери вони отримують вже приготованими і такого раніше не було. У відвідувачки попросили вибачення.

Зазначається, що після спілкування на камеру представник компанії спочатку навіть поклявся закрити ресторан, але вже незабаром "продовжив обслуговувати клієнтів, як ніби нічого й не сталося". В поліція підтвердила факт події.

Крім того, з'ясувалося, що напередодні вказівний палець втратив саме один з працівників компанії. Через скандал філію фастфуд-мережі тимчасово закрили, а компанію оштрафували.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...