Жінка показала, як виглядати ідеально на фото - ці "хитрощі" змінюють все

Бонні Родрігес Крживіцьки вважає, що фотогенічність - "це не те, чим ти є, це те, чим ти стаєш", і вчить жінок виграшним ракурсам для фото. Про це розповідає Bored Panda, передають Патріоти України.

У своєму Instagram Бонні вже досить давно розповідає, як почуватися більш комфортно і максимально добре виглядати перед камерою. Її поради вельми популярні - у неї вже 621 тисяча підписників.

Вона оформляє свої рекомендації в фото в формі "неправильно" - "правильно". На них видно, що незначні зміни в позі і використання реквізиту можуть значно поліпшити знімки. При цьому всі її кадри зроблені в різних місцях, одязі і обставинах. Це дає можливість застосовувати її поради від пляжу до нічних фотосесій.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...