Жінка поховала свою кішку, але через кілька годин та повернулася - справа зовсім не в містиці (фото)

Мешканка США Шеріл Шмідт прийняла збиту на дорозі тварину за свою кішку і влаштувала їй похорон. Повернувшись додому, вбита горем жінка не повірила своїм очам: там її чекала улюблена Кітті, передають Патріоти України.

63-річна американка знайшла тіло звірка недалеко від свого будинку. Шеріл порахувала, що це її улюблениця, оскільки вона вже кілька днів не з'являлася вдома. Вона забрала знайдену тварину з узбіччя і віднесла додому, де вони з чоловіком провели церемонію прощання на задньому дворі.

Жінка дуже переживала втрату, адже Кітті вже стала членом її дружної сім'ї. Діти та чоловік бачили душевний стан Шеріл і намагалися її підтримати.

Повернувшись після похорону в будинок, сім'я Шмідт була шокована, побачивши кішку живою та неушкодженою. Жінка не могла повірити своїм очам і повернулася до могили, щоб дістати тіло. Коли вона віднесла його ветеринару, то була дуже здивована. Виявилося, ніякої містики там немає: Шеріл поховала кролика.

Звичайно, пухнастика теж шкода, але для американки та її сім'ї це було радісною новиною. Збитого кролика жінка знову поховала на задньому дворі.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...