Жінка понад рік вдавала з себе лікарку і навіть виписувала рецепти, але далі щось пішло не так

У США заарештували жінку за підозрою в тому, що вона видавала себе за лікарку та виписувала рецепти. Про це пише CNN, передають Патріоти України.

62-річній Марії Макберні було пред'явлено звинувачення у неліцензованій медичній практиці, підробці документів, шахрайстві з медичними страховками та трьох пунктах звинувачення у поширенні контрольованої небезпечної речовини.

За даними прокуратури округу Оушен, її злочини сталися, коли вона видавала рецепти та вдавала з себе медичну працівницю понад рік.Макберні, підозрювана в шахрайстві, лікувала пацієнтів у Shore Medical Associates у Нью-Джерсі, США, протягом 15 місяців від березня 2022 року по червень 2023 року, використовуючи ім'я та ліцензію своєї родички як передбачуване прикриття.

За даними прокуратури, вона прописувала хворим ліки, виписані на ім'я її родички, зокрема для контрольованих небезпечних речовин. Макберні було заарештовано і поміщено під варту до в'язниці округу Оушен.

Вона чекає на слухання у справі про свої злочини після того, як декілька підрозділів правоохоронних органів об'єдналися, щоб викрити шахрайку. Імовірно, вона прописувала пацієнтам, які відвідували медичний центр, ліки, до складу яких належали небезпечні речовини.

Слідчі виявили де кілька рецептів, виписаних на ім'я Алмазон-Кондит, а також декілька страхових вимог та рахунків, також представлених у той час, коли родичка Макберні не могла відвідувати своїх пацієнтів.

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Російські хокеїсти-аматори під час гри здолали в рукопашній супротивника-ФСБшників. Чекісти образились і вирішили пересаджати більш вправних хлопців (відео)

субота, 28 вересень 2024, 22:40

У Біробіджані (Росія) шістьох гравців аматорської команди «Тафгай» затримали за побиття хокеїстів від ФСБ під час матчу Нічної хокейної ліги. . "Тафгай" зустрічався з командою "Фантом", що представляє регіональне управління ФСБ. Звичайна льодова бійка...