Жінка прикидалася агентом ФБР заради безкоштовної їжі - тепер за сендвічі доведеться платити свободою

Поліція містечка Рокмарт в Джорджії заарештувала жінку, яка видавала себе за агента ФБР і змушувала подавати їй безкоштовну їжу в ресторані швидкого харчування, передають Патріоти України.

47-річна Кімберлі Джордж Регсдейл заходила в заклад і погрожувала робочим, що їх затримають, якщо вони не дадуть їй безкоштовні курячі сендвічі. Удавальниці вдалося провернути аферу декілька разів, але співробітники закусочної втомилися від її витівок і викликали поліцію. Прибувши на місце, копи виявили "агента" в білому фургоні на стоянці ресторану. Коли Регсдейл попросили пред'явити посвідчення, вона почала переконувати їх у тому, що є агентом ФБР, але підтвердити це можуть тільки "електронні дані".

Жінка до останнього відмовлялася вийти з фургона, поки сержант не пригрозив їй електрошокером. Коли горе-агентку закували в наручники, вона почала "говорити в сорочку", вдаючи, ніби повідомляє про свій арешт у прихований мікрофон. Згідно зі звітом поліції, тепер 47-річну жінку звинувачують у "видачі себе за державного службовця або офіцера". Такий злочин в США карається штрафом в розмірі 1 000 доларів або тюремним ув'язненням на термін від одного до п'яти років.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...