Жінка розкрила зраду чоловіка завдяки нічному кошмару

Мешканка Таїланду на ім'я Суніса дізналася про зраду чоловіка завдяки моторошному сну: в ньому чоловік постав з відрубаною головою. Коли через кілька днів після сну жінка не змогла додзвонитися до чоловіка, який поїхав на роботу, вона раптом згадала про нічний кошмар і почала сильно перейматися. Про це повідомляє The Thaiger, передають Патріоти України.

Не зумівши зв'язатися з чоловіком кілька разів протягом дня, вона додзвонилася до його колеги. Останній заявив, що чоловік Суніси так і не з'являвся на роботі сьогодні.

Увечері Суніса вирішила вистежити чоловіка і знайшла його машину, припарковану біля готелю. Збентежена, вона дзвонила чоловікові, поки він не відчинив двері готельного номера. Всередині була коханка.

За словами коханки, вона не знала, що чоловік одружений, незважаючи на те, що на його автомобілі була наклейка з написом "місце дружини". Суніса розповіла, що вони з чоловіком одружені вже чотири роки, і це не перша його зрада. Раніше вона пробачила чоловіка, виявивши в його телефоні листування з іншою жінкою. Але цього разу вона не змогла його пробачити і навіть подала на нього до суду, сподіваючись отримати грошову компенсацію. У відповідь чоловік також подав позов на Сунісу.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...