Жінка шокувала зізнанням, скільки вона заробляє просто тому, що... спить у прямому ефірі

Американська стримерка та модель OnlyFans Амурант шокувала сумою свого заробітку на місяць, зазначають Патріоти України.

Інфлюєнсерка, справжнє ім'я якої Кейтлін Сірагуса, прославилося на Twitch, платформі для прямих трансляцій відеоігор, на якій вона заробляє гроші, роблячи декілька незвичайних речей.

Виступаючи в подкасті The Iced Coffee Hour, вона розповіла про одне зі своїх найкращих починань із заробляння грошей — стриму сну. Її трансляції уві сні настільки популярні, що вона заробила понад 9940 доларів за декілька годин.

"Якщо рахувати лише на Twitch, напевно, близько декілька тисяч доларів", - сказала вона. "Але якщо ви порахуєте конверсії, можливо, в OnlyFans, поки я сплю, то, можливо, від 10 000 до 15 000 доларів".

Для чоловіків, як пояснила Амурант, стрими приносять прибуток, бо глядачі жертвуватимуть гроші, намагаючись розбудити стримера, або за допомогою повідомлень, або за допомогою загального доступу до медіа для відтворення гучної музики чи відео. Вона припустила, що її глядачі, швидше за все, налаштовуються на якусь форму вуаєризму - підглядання з метою одержання сексуального задоволення.

За її оцінками, її загальний щомісячний дохід становить 2 мільйони доларів на місяць. Коли її запитали, чому вона не транслює себе уві сні щоночі, Амурант сказала, що цього не дозволяє робити графік. "Розклад ускладнюється, тому що наступного ранку у мене може бути фотосесія або щось таке. Я відчуваю, що якщо ви робитимете це занадто багато, це припинить бути новинкою", - зазначила вона.

“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...