Жінка схудла на 70 кг після приниження в літаку: Неймовірні фото до і після

Уродженка Канади Келсі Бонас, яка страждала від зайвої ваги, схудла приблизно на 70 кілограмів після приниження в літаку. Справа в тому, що жінка не змогла пристебнутися через недостатню довжину ременя безпеки. Про це написало видання Daily Mail, передають Патріоти України.

Так, 32-річна Бонас розповніла після того, як вийшла заміж і народила дітей. Вона почала їсти багато фастфуду і часто ходити в McDonald's. Через зайву вагу у жінки виникало багато труднощів. Вона почала неодноразово сідати на дієти і приєдналася до списку очікування для операції з шунтування шлунку.

Але переломний момент настав, коли Бонас потрібен був ремінь-подовжувач під час польоту в літаці, а її дітям стало соромно. Так, жінці вдалося схуднути тільки після операції з шунтування шлунку і відмови від шкідливої їжі на користь більш здорової.



На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...