Жінка-службовець дивом не загинула: П'яний поліцейський на "євроблясі" розніс прикордонний пункт пропуску (фото)

У Болградському районі Одеської області п'яний співробітник Ізмаїльського відділу поліції Микола Уранковський на "євроблясі" розніс прикордонний пункт пропуску. Він рухався зі сторони Болграда в напрямку кордону з Молдовою. Про це повідомляє "Бессарабія INFORM" з посиланням на джерело в правоохоронних органах, передають Патріоти України.

Інцидент трапився 3 червня близько 19.00. Уранковський перебував за кермом автомобіля Mercedes-Benz на болгарських номерах. Зазначається, що під'їжджаючи до прикордонного пункту пропуску "Виноградівка", він не зупинився, як того вимагають правила, а зніс на швидкості шлагбаум й обмежувач швидкості, проїхавши після цього ще близько 50 метрів.

Після цього до автомобіля підбігли прикордонники і виявили, що у водія спостерігалися явні ознаки алкогольного сп'яніння: різкий запах алкоголю, насилу розмовляв, не розумів, що відбувається.

На місце ДТП викликали співробітників поліції, які встановили, що водій є їхнім колегою – працює в Ізмаїльському районному відділі поліції і проживає в Болграді.

Повідомляється, що правоохоронець відмовився від проходження огляду на стан алкогольного сп'яніння в медичному закладі або на місці події. На нього було складено адміністративні протоколи за порушення правил дорожнього рух згідно зі ст. 124 КУпАП та за ч.1 ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння).

Водночас у матеріалі наголошується, що в ДТП дивом не постраждала прикордонниця, яка перебувала в будці часового поруч зі знесеним шлагбаумом.
У ДТП дивом не постраждала прикордонниця

"Наразі є підстави припускати, що ганебний вчинок співробітника поліції намагаються зам'яти. Зокрема, його поки не збираються звільняти або залучати до іншої дисциплінарної відповідальності. Адміністративні протоколи про порушення ПДР і керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння також можуть бути успішно оскаржені в суді, що вже неодноразово бувало", – йдеться в матеріалі.

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...