Жінка-військовослужбовець пішла під суд за провал підготовки бійців канадської армії: Нагодувала солдатів кексами з марихуаною

У Канаді судять військову Челсі Когсвелл за те, що вона нагодувала солдатів кексами з марихуаною. Як наслідок, військові не змогли пройти бойові навчання, повідомляють Патріоти України з посиланням на CTV News.

Згідно з судовими документами, Когсвелл служила в канадській армії з 2011 року. У липні 2018 року під час військових навчань вона працювала в армійській їдальні. Багатьом військовослужбовцям вона роздала кекси з марихуаною, через що у них проявилися випадки параної, втоми і збентеження.

Окрім того, кілька солдатів не змогли провести навчання з безпечного поводження зі зброєю і вибуховими речовинами. Лише один військовий, що з’їв кекс, не виявляв вищевказаних ознак.

Виявилося, що військові не знали про вміст кексів. Таким чином це стало першим випадком, коли військовослужбовця Збройних сил Канади звинуватили в годуванні колег марихуаною без їхньої згоди.

Когсвелл пред’явили 18 звинувачень. З них вісім пунктів стосуються застосування отруйної речовини, дев’ять – порушення громадського порядку і один – негідної поведінки.

Наразі жінка продовжує служити в канадській армії, оскільки жодне зі звинувачень ще не було доведено судом. Військовий трибунал у її справі відбудеться в серпні.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...