Жінка виявила таємничі листи в стінах власного будинку

Жінка виявила любовні листи, заховані у стінах її будинку. Тепер вона хоче дізнатися, як склалося життя автора листів. Де саме стався випадок - невідомо. Про це пише The Mirror, передають Патріоти України.

Жінка вирішила зробити ремонт у будинку. Вона розповіла, що відкривши вентиляційну порожнину у стіні, натрапила на старі любовні листи, перев'язані мотузкою. Вона одразу зрозуміла, що вони були написані молодою жінкою своєму коханому.

"Я живу в цьому будинку вже 12 років. Насправді я не знаю точної дати написання листів. Всі вони датовані днем і часом, що сумно. Судячи з мови, використаної в листах, жінка вважає, що вони могли бути написані в 1950-х роках. Однак інші вважають, що вони могли бути написані у 1980-х роках, судячи зі скорописного почерку", — зазначила вона.

Жінка каже, що продовжить читати любовні листи, щоб знайти більше інформації про стосунки пари.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...